Ik heb een droom, een doel!

Ik heb dit jaar al veel geleerd en ervaring opgedaan. Het is tijd om serieus aan mijn doel te gaan werken. Mijn echte doel is om te bereiken wat te bereiken is. Natuurlijk zal ik mijn uiterste best doen om het hoogste race niveau te halen wat er is, de Formule 1. En als dat niet lukt, ga ik werken aan het best haalbare doel.

Ik ben dit jaar Vice kampioen geworden in mijn debuut seizoen, tussen rijders met al meer dan 2 jaar ervaring. Met weinig trainen, en alleen maar wedstrijden rijden heb ik kei hard mijn best gedaan om zo goed mogelijk te presteren. En dat is gelukt! Nu wil ik stappen gaan zetten. Op dit moment rijd ik in de 4 takt klasse met de Honda motor. Nu wil ik de overstap maken naar de IAME X30 motor. Dit is een 2 takt motor, en ook nog eens de populairste motor ter wereld.

Ik heb in dit jaar niet veel kunnen trainen, maar alsnog deze prestaties neerzetten. Moet u zich voorstellen wat we kunnen bereiken als ik meer kan trainen, meer wedstrijden kan rijden en nog meer ervaring op kan doen. Dat zou met uw hulp kunnen lukken! Voor meer informatie over sponsoring kunt u een kijkje nemen op de pagina: Sponsorinformatie


In de motor klasse is het voor mij ook mogelijk om mee te delen aan meerdere soorten wedstrijd organisaties. Er zijn niet veel organisaties in Nederland die wedstrijden houden met Honda motoren. Met de X30 is mogelijk om veel meer wedstrijden te rijden. En dat zou voor u als bedrijf een groot voordeel zijn, want zo bouwt u meer naamsbekendheid op. Met de X30 motor is het zelfs mogelijk om Europese en wereld kampioenschappen te rijden. Daar wil ik graag naartoe werken. Rijden in de hoogste klasses van de EU, en misschien zelfs wereldkampioenschappen.