Over mij

Hi, Mijn naam is Rimme Boltjes

Ik ben 19 jaar oud en woon in Almere Stad. 4 jaar geleden ben ik begonnen met het beoefenen van deze sport. En in deze 4 jaar is er veel gebeurd. In mijn eerste wedstrijd seizoen werd ik Vice Kampioen van Nederland en Belgiƫ.

Momenteel race ik samen met het team Sturgis Racing onder leiding van Sturgis Lammes. Ervaren coureur en oud rivaal van F1 Coureurs Max Verstappen en Lance Stroll.

“Mijn doel is om van mijn droom, mijn werk te maken. Alleen hard en doelgericht werken is de sleutel hiervoor”

Racen is mijn passie. In de karting wil zo veel mogelijk leren voor de toekomst. Vanuit de kart sport wil ik de overstap maken naar de Formule klasses.

Wie is Rimme als persoon?

Rimme is een gemotiveerde en hard werkende sporter die er alles voor over heeft mijn zijn dromen na te jagen. Met de discipline en focus waar Rimme mee werkt heeft er voor gezorgd dat hij staat waar hij nu staat. Hard werken is voor Rimme standaard. Motorsport kost veel geld, en tot nu heeft Rimme grotendeels alles van zijn eigen salaris betaald. Ondertussen wordt hij ondersteunt door zijn sponsoren en partners, maar daarvoor heeft hij kei hard moeten werken om hier werkelijkheid van te maken. Kennis en ervaring op het gebied van Racen en Topsport zit niet in de familie. Deze kennis heeft hij helemaal zelf opgedaan, en heeft ervoor gekozen veel opzij te zetten voor de sport. De drive en motivatie level van Rimme ligt zo hoog, dat hij zijn eigen routes creƫert in de keiharde wereld van topsport

Eigenschappen:

Kranten Artikelen:

“Karttalent Rimme Boltjes kan kampioen worden in debuutseizoen”
“Karter Rimme Boltjes wint dominant in Strijen”
“Karter Boltjes opent seizoen met een dubbele eerste plek”