Sponsoren

Schenk Recycling

Schenk Recycling is een echt familiebedrijf met een rijke historie. Al drie generaties lang transporteren, verwerken, sorteren en verhandelen wij verschillende afvalstromen. Wat in al die jaren onveranderd is gebleven is ons doel om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen met hun afvalbeheer.

Wij willen in de regio Almere de meest duuzame, mensgerichte en betrouwbare dienstverlener zijn op het gebied van inzameling en recycling van afval. Door het alliëren van onze kennis, middelen en oplossingsgericht vermogen kunnen wij betaalbare en op maat gemaakte oplossingen bieden aan onze klanten. Wij zijn trotse hoofdsponsor van Rimme!

Kartandparts shop

Kartandparts is op dit moment de grootste kartleverancier van Nederland. Omdat we de belangrijkste klanten winkel zijn met bijna alle merken. We bevoorraden ook alle belangrijke kartwinkels, teams en circuits met ons B2B-groothandelsprogramma. Wij leveren alle kartonderdelen, helmen, veiligheidskleding, chassis en motoren over de hele wereld.

Comebacksports

Comeback positioneert merken in de zakelijke dienstverlening en in de sportbranche. Vanuit onze full service houding bieden wij marketing en design als totaaloplossing aan, waarbij wij altijd het hoogst haalbare nastreven.

We positioneren merken, creëren partnerships en ontwikkelen businesscases met positief resultaat.

Uw Logo hier?

Ziet u ook uw bedrijfs logo hier staan? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.