Sponsor informatie

Om mijn sport te kunnen financieren, werk ik zelf erg hard bij de Telesuper in Almere. Ik doe naast karten aan hardlopen. Om de dag loop ik 10 kilometer, en doe ik thuis ook nog aan kracht oefeningen op mijn WonderCore. Maar als belangrijkste, ga ik ook nog naar school. Ik volg een Media opleiding op het ROC van Hilversum.  

Deze combinatie van veel werken, school en sport is niet de meest ideale combinatie. Je moet naast talent ook over motivatie en een flinke zak geld beschikken.
Om te kunnen racen op hogere niveau’s ben ik afhankelijk van 
mijn eigen inkomsten en kleine bedragen gesponsord door mijn familie. Met alle bedragen opgeteld kan ik ongeveer 1 keer trainen per maand en tegelijkertijd sparen voor de wedstrijden. 1 keer trainen per maand is absoluut niet genoeg om te kunnen doorstromen naar hogere niveau’s. Ik ben daarvoor ook bereid om er alles voor te doen om meer te kunnen trainen en te leren.

In deze tijd van de populariteit van max verstappen is het naar mijn mening juist de creatieve manier van promotie. Wat is er mooier om naamsbekendheid te creëren door middel van een groeiende sport in Nederland, met een super gemotiveerde sporter die de naam van uw bedrijf draagt?


Wat levert het u op?

Om een ideale betrokken relatie te ontwikkelen moet er natuurlijk altijd overlegt worden en is het per bedrijf of persoon verschillend wat de meest gepaste vorm is om wat voor elkaar te betekenen. Hieronder zijn een paar voorbeelden te vinden, maar we kunnen natuurlijk in een persoonlijk gesprek, samen overleggen naar een gepaste tegenprestatie wat goed bij uw bedrijf past....

  • Uitnodiging voor wedstrijden (mooie gelegenheid om relaties mee te nemen)
  • Naamsvermelding Race overall
  • Naamsvermelding (Stickers) op wedstrijd kart
  • Promoties via mijn persoonlijke Facebook pagina en andere social media platformen
  • Uw logo op mijn website met een directe link naar uw website 
  • Maandelijkse prestatie updates via een nieuwsbrief (goed voor het delen met relaties)


Wat word er mogelijk met een sponsor

Als u besluit om een sponsor te worden, zullen er veel meer mogelijkheden voor mij zijn. Zo kan ik bijvoorbeeld veel meer trainen en beter voorbereiden op wedstrijden. Dit jaar heb ik niet veel kunnen trainen, en zelfs dan heb ik het voor elkaar gekregen om vice kampioen te worden in mijn debuut jaar, in een rijders veld die allemaal meer ervaring hebben dan mij. U kunt mij helpen mij talent uit te breiden en te werken aan meer ervaring. Het zal zo mogelijk zijn om meer kampioenschappen te rijden, en met uw bedrijf als sponsor, meer naamsbekendheid op te bouwen. Doordat uw logo steeds vaker op verschillende plekken in Nederland verschijnt. 

In de kartsport is het belangrijk om veel meters te maken. Veel trainen en te blijven rijden. Dat is op dit moment voor mij financieel niet mogelijk. Ik werk zelf erg veel, maar ik moet ook nog rekening houden met mijn opleiding, die ik graag wil afmaken. met uw hulp, is het mogelijk om mij naar een hoger level te brengen, en tegelijk ook de naamsbekendheid van uw bedrijf te laten groeien.  

De club van 100

Iedere sponsor is per definitie lid van de “Club van 100”. De Club van 100 bestaat uit ondernemers en particulieren die door
middel van een bijdrage van 100 euro mij kunnen ondersteunen. Eenmalig of maandelijks. Ook de kleinere bedragen helpen altijd ontzettend. 

Mijn sponsoren: