Sponsor informatie

Om mijn sport te kunnen financieren, werk ik zelf erg hard bij de Telesuper in Almere. Ik doe naast karten Hardlopen, train ik samen met mijn sportcoach 3x in de week in de sportschool, en doe ik thuis aan nekspier oefeningen. Maar als belangrijkste, ga ik ook nog naar school. Ik volg een niveau 4 Media & broadcast opleiding op het MBO/ROC van Hilversum.  

Om de top van de kartsport te bereiken zijn we al goed opweg. Mijn coaches en monteur zijn erg onder de indruk van mijn voortgang in erg korte tijd. Op financieel gebied zijn we nog opzoek naar steun en support. Elke bijdrage telt mee om progressie en voortgang te boeken in de sport. Er moet rekening gehouden worden met materialen zoals banden, benzine etc. Maar ook test en trainings dagen moeten worden bekostigd om te kunnen blijven rijden. Hiervoor zijn wij opzoek naar sponsoren!

Dit jaar zijn er veel ogen op mij gericht. Door mijn razendsnelle debuut in de sport, en de uitslagen van de training sessies met de wedstrijd rijders, zijn er veel mensen die mijn naam al voorbij hebben horen komen. Uw naam verbinden aan de gemotiveerde sporter die alleen voor de beste resultaten gaat, en er hard voor werkt, kan een positief beeld creëren van uw naam en bedrijf


Wat is de meerwaarde voor uw bedrijf?

Om een goede samenwerking te creëren is goede communicatie en overleg erg belangrijk. Ik zou uw bedrijf graag willen helpen 

Het is mogelijk om promotie te ontwikkelen voor uw bedrijf door middel van sponsoring. Uw reclamewerk/logo's kunnen daarbij gebruikt worden, door bijvoorbeeld uw logo op mijn race overall/team kleding te plaatsen, en stickers te maken voor mijn wedstrijd kart. Het reclame werk zorgt voor meer naamsbekendheid door heel Nederland, verbonden aan een Nederlandse rijder die sterk mee doet voor winst! 

Ook u als bedrijf kunt gebruik maken van het feit dat u sponsor bent. Het kan een sportiever en stoerder imago aan uw bedrijf geven, en op sociale media kan het een erg positief beeld uitstralen naar klanten en zakelijke relaties.

Schenk Recycling sponsor deal

Voorbeeld reclame werk race overall (Foto: Thomas Koerts)


Wat word er mogelijk met een sponsor

Als u besluit om een sponsor te worden, zullen er veel meer mogelijkheden voor mij zijn. Zo kan ik bijvoorbeeld veel meer trainen en beter voorbereiden op wedstrijden. Dit jaar heb ik niet veel kunnen trainen, en zelfs dan heb ik het voor elkaar gekregen om vice kampioen te worden in mijn debuut jaar, in een rijders veld die allemaal meer ervaring hebben dan mij. U kunt mij helpen mij talent uit te breiden en te werken aan meer ervaring. Het zal zo mogelijk zijn om meer kampioenschappen te rijden, en met uw bedrijf als sponsor, meer naamsbekendheid op te bouwen. Doordat uw logo steeds vaker op verschillende plekken in Nederland verschijnt. 

In de kartsport is het belangrijk om veel meters te maken. Veel trainen en te blijven rijden. Dat is op dit moment voor mij financieel niet mogelijk. Ik werk zelf erg veel, maar ik moet ook nog rekening houden met mijn opleiding, die ik graag wil afmaken. met uw hulp, is het mogelijk om mij naar een hoger level te brengen, en tegelijk ook de naamsbekendheid van uw bedrijf te laten groeien.  

Om een goede samenwerking te creëren is goede communicatie en overleg erg belangrijk. Het is daarom altijd mogelijk om in een persoonlijk gesprek of telefonisch goede afspraken te maken. Via de pagina Contact kunt u contact met mij opnemen!

Donaties

Naast bedrijven en sponsoren zijn er ook Familie leden, vrienden, kennissen, kennissen van kennissen die graag een steentje willen bijdragen. Dat kan! Elke cent die er binnenkomt gaat rechtstreeks naar het kart budget voor dit seizoen, en word heel erg gewaardeerd. elke euro telt mee en helpt mee. In 2018 heb ik dankzij Donateurs mijn seizoen kunnen afmaken, en zo dus ook mijn Vice kampioenschap heb binnen kunnen slepen. 

U kunt ook donateur worden. Maandelijks, maar ook éénmalig een bedrag doneren is allemaal mogelijk. 

Het rekening nummer gaat als volgt (Dit is een speciale sponsorrekening die 100% gebruikt word voor kart kosten): NL60 RABO 1269 8710 80Mijn sponsoren:

Uw logo ook hier? Neem dan contact op!

Bolderweg 22 - 1332 AV Almere