Waarom ik coureur wil worden​​​​​

De snelheid, de zenuwen voor dat je in de kart stapt, de rokende banden. Het gevoel tijdens het karten is niet te beschrijven als je het nog nooit gedaan hebt. Tijdens het karten word alles in mijn hoofd leeg. Ik ben maar met 1 ding bezig: Focus. Focussen op de weg, rijders om mij heen, Rem punten en instuur punten, en verder helemaal niks.

Karten gaat niet alleen maar om het rijden. Karten is meer dan de meeste mensen denken. Het gaat om hard werken, plezier maken en ervaring opdoen. Karten is de begin fase van de meeste autosport klasse's die er zijn. Maar als karter bent niet alleen maar bezig op het circuit. Naast de baan is het hard werken om de sport te kunnen financieren. Sponsoren en partners vinden, sporten om je kracht en conditie op pijl te houden, en daarnaast natuurlijk school. Je word niet alleen een betere rijder door meters te maken, maar ook door in te zien wat je er allemaal voor over moet hebben. Motivatie en enthousiasme. Het laten zien dat je er echt 100% voor gaat, en dat je je doelen en dromen wilt waarmaken. 

Karten is een deel van mijn leven geworden. Ik ben er voor bereid er alles voor te doen. Ik wil later bij de beste van de beste horen, en daar heb ik alles voor over. De keuze die ik heb gemaakt om te gaan racen, was de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Ik ben erg serieus met de sport bezig en ben erg gemotiveerd, en dat wil ik ook uitstralen. Ik zie karten niet als een hobby, ik zie het als mijn sport. 

Mijn eerste keer karten